اشنایی با مکانیکی
لینک های وب

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان دانستنیهایی در مورد نگهداری خونرو و مطالب مرتبط به خودرو و آدرس danestanihayekhodro.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آشنایی با شغل مکانیک خودرو

اگر عاشق خودرو بوده و از تعمیر کردن و کارهای دستی و فنی لذت می برید، این شغل می تواند برای شما مناسب باشد.

خودرو و خودرو سازی از صنایع مهم در هر کشوری می باشد. کارشناسان و متخصصان زیادی با این صنعت در ارتباطند. مکانیک و تعمیرکار خودرو یکی از آنها می باشد. هر فردی که خودرو داشته باشد، حداقل چندین بار گذرش به تعمیرگاه خودرو می افتد.

مکانیکی خودرو بازدید، تشخیص و رفع عیوب خودرو می باشد.

مکانیک خودرو فردی است که به صورت عملی یا علمی با انواع تعمیرات خودرو آشنایی داشته و به تعمیر و سرویس انواع خودروها مسلط است. او همه بخش های مکانیکی و الکتریکی خودرو از موتور و سیستم اگزور تا سیستم های تهویه و امنیتی خودرو را به خوبی می شناسد.

برخی از کارهایی را که تعمیرکار خودرو انجام می دهد عبارتند از :

  • تعمیر اساسی موتور‌های بنزینی و دیزلی
  • تعمیر تعلیق و سیستم فرمان
  • تعمیر دستگاه‌های الکتریکی خودروها (باطری سازی )
  • تعمیر دستگاه‌های سوخت رسانی موتورهای بنزینی و دیزلی
  • تنظیم موتور
  • تعمیر جعبه دنده و دیفرانسیل
  • تعمیر قفل در و شیشه بالابر و …

مکانیک خودرو باید مهارت های فنی خوب و توانایی مناسبی در عیب یابی و حل مسایل داشته باشد. او باید فردی دقیق، باحوصله و متعهد باشد. کسب تجربه در این شغل بسیار مهم است. مکانیک خودرو باید بتواند با مردم به خوبی ارتباط برقرار کرده و خدمات خوبی به مشتریان ارائه دهید. او باید بتواند به نوعی اطمینان مشتریان را به خود جلب کند که این کار در گرو ارائه کار باکیفیت، استفاده از قطعات مناسب و مرغوب در کار، تحویل به موقع خودرو به مشتری و داشتن انصاف در محاسبه دستمزد می باشد.

اگر در یک مکانیکی استخدام بشوید، ساعت کاری شما تمام وقت است. در صورتی که خودتان تعمیرگاه خودرو داشته باشید، تعیین ساعات کاری آن بر عهده شماست. در برخی از زمان های سال که مسافرت زیاد است، حجم کاری شما افزایش یافته و باید تا آخر وقت و حتی در روزهای تعطیل هم کار کنید. محل کار شما در گاراژ ها و تعمیرگاه های خودرو است. همچنین می توانید به صورت تعمیرکار سیار در جاده ها برای شرکت های خودروساز کار کنید.

در ادامه برای آشنایی بیشتر با شغل مکانیکی خودرو اطلاعات کاملی در زمینه وظایف، مهارت و دانش مورد نیاز، تحصیلات لازم و نحوه ورود به شغل، فرصت های شغلی و بازار کار و میزان درآمد مکانیک خودرو ارائه می شود.



ادامه مطلب
تاريخ : یک شنبه 29 فروردين 1395 | 21:11 | نویسنده : ǞɱiЯ৸ΦsęiП |

افزایش توان در در خودرو
مطالب ارائه شده در اين مقاله بيشتر براي افزايش سرعت و توان خودرو از راه تيونينگ مي باشد و برخي از مطالب زير ممكن است باعث آسيب زدن به موتور شود اما كساني كه به فكر افزايش ناگهاني سرعت مي باشند آسيب زدن به موتور براي آنها مهم نيست لذا مطالب زير بيشتر براي ماشين هاي مسابقه اي استفاده مي شود و استفاده ان توصيه نمي شود.
 تیونینگ چیست؟؟

اين سوالي است كه همواره براي بسياري از افراد در سرتاسر جهان مطرح است، تقويت؛ ارتقاي زيبايي و بهبود عملكرد هر چه بيشتر اجزاي موتور و بدنه را تا سر حد ممكن در اصطلاح تيونينگ مي گويند. حال سوال اينجاست؛ اصلاً چرا تقويت؟! مگر كمپانيهاي بزرگي مثل مرسدس بنز يا BMW خودشان نميتوانند عوامل لازم را در جهت بهبود و رضايت مشتريان و از همه مهمتر سركوبي رقبا انجام دهند؟! جواب تمامي اين سوالات فقط يك كلمه است؛ «اپيدمي!» بله اين كلمه است كه همواره به دنبال بسياري از افراد بوده و خواهد بود. 
تقريباً در تمام دنيا افراد زيادي هستند كه برتري خود و خودروهايشان را به رخ ديگران مي كشند. اين مسئلهاي است كه در ميان اقشار مختلف مردم دنيا از نوجوان 14 ساله گرفته تا پيرمرد 70 ساله به نوعي اپيدمي بدل شده اند. برخي از آنها با داشتن بهترين خودروهاي روز دنيا، با وجود شيك بودن و امكانات پيشرفته از ايجاد تغييرات در اتومبيلهاي مدرن دريغ نميكنند. در واقع چنين افرادي را در اصطلاح روزمره «ماشين باز» خطاب مي كنند. كساني كه با وجود داشتن خودروهاي تندرو حس راندن اتومبيلهايي مثل: فراري شوماخر، سيتروئن c4 سباستينلو برايشان يك رويايي ديرينه است.



ادامه مطلب
تاريخ : یک شنبه 29 فروردين 1395 | 20:52 | نویسنده : ǞɱiЯ৸ΦsęiП |

عامل اصلی در سوختن قطعات حساسی نظیر ecu نوسانات ولتاژ و وارد شدن شوک های متعدد به این قطعات است.در خودروهای قدیمی که این قطعات وجود نداشتند تعمیرکاران از روش هائی سنتی جهت تست قطعات برقی استفاده میکردنند که راهگشا نیز بود ولی این روشها در خودروهای امروزی با وجود قطعات حساس الکترونیکی نه تنها راهگشا نیست بلکه باعثصدمات جدی به این قطعات نیز می گردد.
تست قطعات برقی حساس خودروهای امروزی میبایست به وسیله دستگاههای عیب یابکامپیوتری انجام گیرد. ولی متاسفانه به دلیل قیمت بالای این دستگاهها و پایین بودن سطح معلومات بعضی از تعمیرکاران و عدم اطلاع و اموزش های کافی متاسفانه از همان از روشهای قدیمی استفاده میکنند که به دلیل عدم اطلاع راننده جهت جلوگیری از این روشها متاسفانه باعث خرابی این قطعات حساس میگردنند.

 

روشهای نادرست جهت تست قطعات برقی خودرو

 

۱-در زمان روشن بودن موتور هیچکدام از بستهای باطری نباید از روی قطب باطری جدا گردنند.متاسفانه برقکارهای خودرو جهت تست اولیه خرابی دینام از این روش استفاده می کنند.
۲-جدا کردن وایر شمع ها در زمان روشن بودن خودرو جهت تست سیستم جرقه زنی نیز باعث ایجاد نوسان ولتاژ شده و صدمه ذکر شده را به دنبال خواهد داشت.
۳-خرابی و ضعیف بودن باطری به خصوص در زمان استارت زدن خودرو ولتاژ زیادی را از باطری کشیده و سایر قطعات الکترونیکی با نوسان ولتاژ شدیدی مواجه می گردنند.



ادامه مطلب
تاريخ : پنج شنبه 19 فروردين 1395 | 21:15 | نویسنده : ǞɱiЯ৸ΦsęiП |

ذهنیتی از موتور پیکان و موتورهای قدیمی وجود دارد که اگر دمای موتور از 80 درجه سانتیگراد بالاتر رود برای موتور خطر جدی دارد و باید این دما کاهش یابد.این ذهنیت باعث شده رانندگان  امروزی نیز برای خودروهای خود(از سمند و پژو به بالا) در فصل گرما واستفاده از کولر و به تبع بالارفتن سریع دمای موتور به بالای 90 درجه متوسل به انجام راههائی برای کاهش این دما گردند.متاسفانه تعمیرکاران نیز به مضرات ان توجه نمی نمایند وبا انجام روشهائی نظیر حذف ترموسات از مدار سیستم خنک کاری؛اضافه کردن یک سنسور به  رادیاتور جهت فعال نمودن فن های خنک کننده در دماهای 75 درجه و یا یکسره کردن دور فن ها جهت دور بالا؛سری کردن یک مقاومت نزدیک به 100 اهم با سنسور سیستم خنک کننده تا فن ها در حدود 10 درجه پایین تر فعال گردند باعث می گردنند موتور در دمای پایین مشغول بکار گردد و غافل از اینکه این روشها نه تنها هیچگونه سودی برای موتور ندارد بلکه باعث صدمه جدی به موتور در درازمدت و مصرف سوخت بالا می گردد.خودروهای امروزی اصطلاحا به خودروهای گرما دوست معروف هستند.موتور انها با توجه به طراحی و الیاژ خاص بکار رفته به راحتی توانائی تحمل دماهای بالای 100 درجه رادارند.



ادامه مطلب
تاريخ : پنج شنبه 19 فروردين 1395 | 21:14 | نویسنده : ǞɱiЯ৸ΦsęiП |